Discussieren kun je leren

Discussiëren
Puberboard

Puberboard

Als bedrijf of overheidsinstantie ben je altijd in beweging. Maar de jeugd is sneller. Voor je het weet ben je ingehaald.

Daarom faciliteren wij de gelijkwaardige dialoog tussen managers / bestuurders / medewerkers van jouw organisatie met een selectie van ‘debathelden’.

 

Deze jonge talenten van DKJL nemen geen blad voor de mond en geven ongezouten hun mening. Zo help je jouw organisatie om te weten wat de generatie van morgen raakt.

 

DKJL wil structureel en duurzaam een oplossingsgerichte dialoog op gang brengen en houden.

DKJL SCHUWT GEEN ENKEL ONDERWERP. 

 

DKJL zet aan tot nadenken en discussiëren over thema’s als duurzaamheid, financiële verantwoordelijkheid, diversiteit en discriminatie. Vaak bereiken we onze jongste doelgroepen via het onderwijs, maar DKJL gaat breder.

 

DKJL zet in op meningsvorming, argumentatie en presentatie. We faciliteren dialoog, discussie en debat tussen verschillende doelgroepen zoals: jongeren en politie, kinderen en senioren, burgers en politici, medewerkers en bestuurders. Dialoog, discussie en debat zien wij als een belangrijk middel om deelnemers te betrekken bij besluitvorming. DKJL gunt deelnemers de kans om op te staan, hun mening te geven en ervaringen te delen.

 

Bij voorkeur bereiden we de deelnemers voor op deze unieke ontmoeting. Deelnemers leren om andere vragen te stellen.