Discussieren kun je leren

Discussiƫren
Waarom?

DKJL SCHUWT GEEN ENKEL ONDERWERP.

DKJL zet in op meningsvorming, argumentatie en presentatie. We faciliteren dialoog, discussie en debat tussen verschillende doelgroepen zoals: jongeren en politie, kinderen, jongeren en senioren, burgers en politici, staf en management. Dialoog, discussie en debat zien wij als een belangrijk middel om deelnemers te betrekken bij besluitvorming. DKJL gunt deelnemers de kans om op te staan, hun mening te geven en ervaringen te delen.

 

DKJL biedt de mogelijkheid om direct en ongefilterd met elkaar in contact te komen. Door contact te maken en in gesprek te gaan, weet je direct wat er speelt.

 

DIVERSITEIT = KRACHT.

DKJL gaat op zoek naar gezamenlijkheid en gebruikt een constructieve discussie als middel. Deelnemers worden uitgedaagd om oplossingen aan te dragen die kunnen dienen als directe input voor jouw organisatie om beleidskeuzes te maken, te onderbouwen en uit te voeren.

 

DKJL maakt ieder onderwerp bespreekbaar. Dit leidt tot verrassende inzichten en nieuwe oplossingen. Zo kun je als bedrijf of organisatie toekomstbestendige beslissingen maken.

 

DE NIEUWE GENERATIE WIL BEDRIJVEN & ORGANISATIES DIE GOED DOEN.

DE NIEUWE GENERATIE WIL BEDRIJVEN & ORGANISATIES DIE DUURZAAM EN DIVERS ZIJN.