Discussieren kun je leren

Discussiëren
Wie?

 

DKJL is sinds 2007 een begrip in Amsterdam en breidt zich als een olievlek uit over Nederland. Dit is mogelijk dankzij een team van bevlogen docenten, ambassadeurs, professionals, raad van toezicht, algemeen directeur (onderwijskundige en initiatiefnemer) Chantal Deken én vele scholen, docenten, kinderen en jongeren die al jaren enthousiast deelnemen aan onze programma's.

 

DKJL heeft sinds 1 januari 2014 een ANBI-status.

Ons jaarverslag en de jaarrekening 2020 vind je hier.

Ons jaarverslag en de jaarrekening 2019 vind je hier.

Ons jaarverslag en de jaarrekening 2018 vind je hier.

Ons jaarverslag en de jaarrekening 2017 vind je hier.

Ons jaarverslag en de jaarrekening 2016 vind je hier.

Ons jaarverslag en de jaarrekening 2015 vind je hier.

Ons jaarverslag en de jaarrekening 2014 vind je hier.

 

Onze statuten vind je hier.

 

Ben jij onze opdrachtgever of doe je mee aan een van onze programma's?
De algemene voorwaarden vind je hier.
 • Raad van Toezicht

  Raad van Toezicht


  DKJL wordt bestuurd door een team van betrokken professionals met brede ervaring uit diverse hoeken; van werkend in het bedrijfsleven tot aan maatschappelijke organisaties. Het bestuur van DKJL is onbezoldigd.
 • Onze medewerkers

  Onze medewerkers


  Alle docenten van DKJL hebben ervaring in het onderwijs en zijn HBO of universitair geschoold. Door regelmatige training en bijscholing door Chantal Deken, zelf onderwijskundige, taalspecialist en tot voor kort leerkracht in Amsterdam, is de kwaliteit van ons aanbod gewaarborgd.
 • DKJL scholen

  DKJL scholen


  Een aantal scholen heeft DKJL opgenomen in het curriculum en werken al jaren met ons lesprogramma. We zijn hen dankbaar voor hun enthousiasme!
 • Ambassadeurs

  Ambassadeurs


  Door de jaren heen hebben veel verschillende mensen DKJL in hun hart gesloten. Zo ook onze DKJL ambassadeurs. Zij zetten zich samen met ons team van masterclassdocenten in, om de DKJL-missie zo breed mogelijk uit te dragen